Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδρομή μας!!!

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδρομή του Συλλόγου μας στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα.

Ακολουθεί ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου του συλλόγου Φίλιππα Σαβράμη και πλούσιο Φωτογραφικό Υλικό .




Ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Ι.Π.Μεσολογγίου μεταφέρω εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τις εγκάρδιες ευχαριστίες στους 220 συμμετέχοντες της εκδρομής σε κάθε έναν ξεχωριστά.
Μιας εκδρομής η οποία είναι η 3η επιτυχημένη μέσα στην χρονιά που κλείνει . 

Άλλη μια δραστηριότητα του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκε και πάλι με τεράστια επιτυχία από την αρχή μέχρι το τέλος αυτής σε όλα τα επίπεδα. 
Μια Επιτυχία η οποία οφείλεται στην συλλογική προσπάθεια και προσφορά όλων. 

Τον Πρόεδρο, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα Μέλη του Συλλόγου, τις Φίλες και Φίλους που συμμετείχαν.

Πραγματικά, εσείς μας δίνετε για άλλη μια φορά αυτή την δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας από θέσεις ευθύνης ως Διοικητικό Συμβούλιο, βλέποντας στα πρόσωπά σας την ικανοποίηση και το χαμόγελο. 

Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να συνεισφέρουμε από το ταμείο μας μειώνοντας τα έξοδα μετακίνησης των μελών και δίνοντας Χριστουγιεννιάτικα Δώρα σε όλα τα παιδιά της εκδρομής.


Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία που επέδειξαν για τις τρίτεκνες οικογένειες τους παρακάτω χορηγούς: 
  • Το Τουριστικό Γραφείο του Κυρίου Βασίλη Σαλαγιάννη για την χαμηλή τιμή εισιτηρίου, για την άψογη εξυπηρέτηση και συμπεριφορά και των 4 οδηγών. 
  • Τον Κύριο Δημήτρη Μπίζο και τον Κύριο Νίκο Πάλλα τους ιδιοκτήτες του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών Μετεώρων για την ξενάγηση, ενημέρωση και ειδική τιμή εισόδου προς τις τρίτεκνες οικογένειες. 
Επίσης ευχαριστώ όλους εσάς που μας τιμήσατε με την άψογη παρουσία σας και τα πολλά θετικά σχόλια σας.


Μοναδική παράκληση δική μας είναι να συνεχιστεί η δική σας φιλική και οικογενειακή σχέση μεταξύ μας, από την οποία έγινε ο Σύλλογός μας δυνατός και ισχυρός. 

Κλείνοντας ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη δραστηριότητα και εύχομαι σε όλους εσάς για τις Άγιες ημέρες που έρχονται 

**Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά ** με υγεία, αγάπη και ευτυχία, και πάντα επιτυχίες σε προσωπικό, οικογενειακό και συλλογικό επίπεδο.


Και τέλος δεν επιτρέπεται για εμένα και για το προφίλ του Συλλόγου να μην μεταφέρω από όλους εσάς τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη για την εθελοντική της προσφορά ως επικεφαλής λεωφορείου στην εκδρομή μας σε μια φίλη του Συλλόγου. 
Ευχαριστούμε πολύ την υπάλληλο του ΚΑΠΗ Ι.Π. Μεσολογγίου την Κυρία Αμαλία Κουτσοκέρα.


Εκ μέρους 
Του Διοικητικού Συμβουλίου 
-Ο-
Πρόεδρος 
Φίλιππος Σαβράμης
Η κ. Αμαλία Κουτσοκέρα


Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΑΣ 06:00 








ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ






























































Ο ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ




























































ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ........



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΦΙΛΛΙΠΟ ΣΑΒΡΑΜΗ 







Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ .....


...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ