Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Πραγματοποιήθηκε ο χορός μας προς τιμή της γιορτής της μητέρας.

Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ραδιομέγαρο Μεσολογγίου σε μια όμορφη εκδήλωση , πραγματοποιήθηκε ο χορός του συλλόγου μας για την Γιορτή της Μητέρας .


Με παρουσία πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου του Συλλόγου , του εκπροσώπου της Δημοτικής αρχής κ.Τόλη Γεώργιο και της συγγραφέως παιδικών βιβλίων κ.Πίτα Ιωάννας ,  περάσαμε μία όμορφη βραδιά , διασκεδάσαμε και χορέψαμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την μητέρα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φ.Σαβράμης στην ομιλία του

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, μέλη του Συλλόγου και εκλεκτοί καλεσμένοι.


Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Ι.Π.Μεσολογγίου σας καλωσορίζω στην σημερινή εκδήλωση η οποία είναι προς τιμή της Μητέρας. 

Χαιρόμαστε πολύ που σας βλέπουμε όλους εδώ σήμερα και σας ευχαριστούμε πολύ γιαυτό. 

Μεγάλη χαρά μας δίνει ακόμα η παρουσία εκλεκτών καλεσμένων.Καλωσορίζουμε λοιπόν και τους ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνουν να παρευρίσκονται στην εκδήλωση μας  

  • Τον εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κύριο Τόλη Γεώργιο.
  • Την συγγραφέα παιδικών βιβλίων Κυρία Πίτα Ιωάννα και την ευχαριστούμε για την πρόσφατη συνεργασία μας. 
  • Επίσης ευχαριστούμε το κατάστημα Γραφικών Τεχνών του Κυρίου Αβασκαντήρα Κων/νου, 
  • τον ιδιοκτήτη του Ραδιομέγαρου Κύριο Μπούλη Νικόλαο 
  • και τον DJ Κύριο Τσιγαρίδα Δημήτριο για τις ειδικές τιμές που προσέφεραν στο Σύλλογο μας για να πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση.
  • Ευχαριστούμε το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων "ΣΚΕΡΤΣΟ" του Κυρίου Ρόμπολα για την χορηγία 3 δωροεπιταγών αξίας 50€ η κάθε μία για αγορές. Οι οποίες δωροεπιταγές θα κερδίσουν κατόπιν κληρώσεως 3 μητέρες από το κουπόνι που παραλάβατε στην είσοδο. 
  • Να ευχαριστήσω όλους εσάς γιατί πάρα τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, εσείς ανταποκριθηκατε στο κάλεσμα και μας τιμάτε με την παρουσία σας. 

Επόμενος στόχος του Συλλόγου μας είναι η πραγματοποίηση μιας εκδρομής την Κυριακή 01 Ιουλίου 2018 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης στην Πρέβεζα, στο Μνημείο Ζαλόγγου, στο Νεκρομαντείο του Αχέροντα και τελικός προορισμός στην πανέμορφη Πάργα. Έχουμε εξασφαλίσει χαμηλή τιμή εισιτηρίου και θα ενημερωθείτε όλοι από μηνύματα και από τις σελίδες μας στο Ίντερνετ. 



Χρειαζόμαστε την στήριξή σας .Το τονίζω ότι χρειαζόμαστε την στήριξή σας. Εμείς σαν ΔΣ έχουμε την όρεξη και την διάθεση.Εσεις σαν μέλη, μας δίνετε την δύναμη να πάμε το σύλλογό μας ένα βήμα πάρα πέρα. Το μυστικό της επιτυχημένης Ηγεσίας, είναι το πάθος και η αγάπη γιαυτό που κάνεις. 
 Γιαυτό και εγώ ευχαριστώ τους Συνεργάτες μου στο Δ/Σ και τα μέλη που προσφέρουν εθελοντική εργασία και ενδιαφέρον για το Σύλλογο. 

Τέλος θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε κάθε μάνα ξεχωριστά.
  • Στη μάνα που μεγάλωσε μόνη της τα παιδιά χωρίς πατέρα.
  • Στη μάνα που μεγαλώνει ένα παιδί με σύνδρομο Down, σπαστικό, αυτιστικό, κωφάλαλο, ανάπηρο ή ότι άλλο μπορεί να καθιστά έναν άνθρωπο διαφορετικό, αλλά το καμαρώνει.
  • Στη μάνα που θα πεί δεν πεινάω για να φάει το παιδί.
  • Στην μάνα που είναι διατεθειμένη να κόψει τις σάρκες της για να θρέψει το παιδί.
  • Χρόνια πολλά σε όλες τις πραγματικές μητέρες, στις γυναίκες που γέννησαν μα περισσότερο στις γυναίκες που δεν γέννησαν, μα αγάπησαν.
  • -Στην μάνα που δεν έδωσε το παιδί της για υιοθεσία, παρόλο που η ίδια δεν είχε να φάει

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους.

Καλή σας διασκέδαση.


Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φ.Σαβράμης με τον εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κύριο Τόλη Γεώργιο



Δόθηκε συμβολικό δώρο ένα γλαστράκι με λουλούδι σε όλες της μητέρες

Καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε προβολή σε video-wall με μηνύματα για την μητέρα


























Χορέψαμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες


Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου στο ....τσακιρ κέφι



Κληρώθηκαν τρεις ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ  αξίας 50€ η κάθε μία για αγορές , προσφορά του  καταστήματος  γυναικείων ενδυμάτων "ΣΚΕΡΤΣΟ" του Κυρίου Ρόμπολα 








Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φ.Σαβράμης , παραδίδει την Δωροεπιταγή στην 1η τυχερή

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δ.Γαβρίλης  , παραδίδει την Δωροεπιταγή στη 2ην τυχερή

Ο Γραμματέας  του Συλλόγου Κ.Ρόμπολλας  , παραδίδει την Δωροεπιταγή στη 3ην τυχερή